Citeste cu atentie : La scoala Adrian Niculescu poti alege unul dintre cele 4 tipuri de cursuri pentru incepatori. Alege exact ce te intereseaza :

Curs Hairstyling

Hairstyling - Coafor :Dupa acest curs esti pregatit sa intri in orice salon doresti. O sa cunosti exact ceea ce se cere in saloanele de coafor - Coafat / Coloristica / Tunsoare / Extensii

Curs Frizerie

Frizerie : Acest curs este potrivit daca doresti sa lucrezi doar in frizerie ( sa tunzi barbati ). Dupa acest curs ai sansa sa lucrezi la Frizeria Bucuresti  sau Atelierul de Tuns ca si frizer.

Curs Cocuri

Coafuri Speciale - Impletituri: De la impletiturile simple pana la cele mai complexe coafuri speciale. Cam tot ce vezi pe internet vei stii sa faci dupa terminarea acestui curs de 3 zile

Coloristica

Coloristica : Coloristica este important sa o intelegi, sa recunosti noantele, sa stii daca vine o clienta in 3 culori cum sa o uniformizezi, decapaj-decolorat ( diferenta) Acest curs este 100% Teorie.

Curs Online 100%

Curs 100% Online:  Acest curs le cuprinde pe toate de mai sus. Structurat pe module si compus doar din video-uri acest curs il poti accesa de oriunde ai internet si o tableta-laptop-smartphone. Platesti o data si accesul este PE VIATA .

Pntru orice curs de mai sus doresti, poti achita si in rate cu Card Avantaj - Pana la 10 rate chiar 🙂

Curs Online

Sau suna-ne la 0726737364 si vorbim direct .