Beauty One & CHI va invita la

Evenimentul anului 2016 

Beauty One organizeaza in Bucuresti pe data de 29 Septembrie, a II-a editie Hairstyling Live Show, un eveniment dedicat tuturor profesionistilor si pasionatilor din domeniul hairstyling-ului. Invitatul special, Rocky Vitelli - Global Art Director Farouk Systems vine sa propuna publicului din Romania o noua abordare in coafura, tehnici de vopsire rapida, solutii de colorare creativa in salon, tunsoare si stiluri inedite de hairstyling.

Noua vopsea lichida Shine Shades oficial in Romania.

Avem locuri limitate ( doar 100 ) vezi video dupa care ne poti suna ca sa iti trimitem invitatia.

ATENTIE !! Trebuie sa ne suni sa ceri invitatie GRATUITA

0729005777

Joi, 29 septembrie 2016, incepand cu orele 18:00 va invitam la cel mai mare eveniment al anului din domeniul hairstyling-ului – Hairstyling Live Show – ce va avea loc la Jubile Pipera, Sala Signature, Adresa: Sos. Pipera 48-50, sector 1, Bucuresti.

Beauty One si Farouk Systems Romania organizeaza joi, 29 septembrie 2016,  a II-a editie Hairstyling Live Show, un eveniment dedicat tuturor profesionistilor si pasionatilor din domeniul hairstyling-ului. Invitatul special, Rocky Vitelli - Global Art Director Farouk Systems – vine sa propuna publicului din Romania o noua abordare in coafura, stiluri noi de hairstyling, avangardiste, utilizand tehnici deosebite pentru coafuri si tunsori specataculoase.

Programul evenimentului va presupune mai multe momente de coafura, tehnici de vopsire rapida, solutii de colorare creativa in salon si informatii tehnice de colorimetrie. Timp de 3 ore, publicul este invitat sa asiste la demonstratii tehnice si artistice de culoare, tunosare si stiluri inedite de hairstyling.

Incearca sa suni acum sa mai prinzi invitatii, show-ul incepe in :

arrow
0729005777